Solutions

Professionele Cyber Security Oplossingen

Visie & Aanpak

Van begrip naar acceptatie

Techniek alleen biedt onvoldoende bescherming. Cyber Security vereist een 360 graden aanpak waarbij mens en techniek elkaar aanvullen en versterken.

Net zo vanzelfsprekend als je autogordel omdoen

Dagelijks zijn er digitale aanvallen en zie je de nieuwsberichten voorbijkomen over lekken, storingen en ransomware. Wij hebben een open en hollistische aanpak waarbij we ook kijken naar de impact die maatregelen hebben op mensen binnen de organisatie.

Ons doel is dat veilig en bewust gedrag in de digitale samenleving net zo normaal wordt als bijv. je autogordel omdoen. Nederland digitaliseert en de toepassingen hiervan zijn inmiddels terug te vinden in alle aspecten van de samenleving.  

01

Maatregelen op het gebied van hardware

Hardware moet goed beschermd zijn tegen bijvoorbeeld DDOS/ buffer overflow aanvallen. Maar bescherming geldt ook voor het fysieke deel. Denk aan gegevensdragers zoals USB sticks, open Wifi verbindingen, antifdiefstalsystemen of computerkluizen en het beheer over de in gebruik zijnde (IOT) assets.

02

Maatregelen op het gebied van software

Zodra de computer aangaat vormen software en applicaties een kwetsbare plek. Er dient continue monitoring plaats te vinden.  Software bedreigt software, ook als u volledig in de cloud werkt zijn er maatregelen nodig. Dit alles moet goed beveiligd worden en hiervoor zijn tal van producten beschikbaar. 

03

Maatregelen op het gebied van gebruikers

Dat de mens de zwakste schakel is vinden wij geen fair statement.  Het is nu eenmaal zo dat de techniek de mens moet volgen en niet andersom. Mensen zijn onmisbaar en vaak is een heldere uitleg en training al voldoende om het bewustzijn te verhogen. Wij helpen met dit stuk bewustwording middels trainingen zowel online als offline. Wachtwoord beleid of 2FA, social engineering, posters op de werkvloer en hack demo’s om maar wat te noemen.  

ONS DOEL

Het leveren van robuuste maatregelen voor ieder type organisatie.

Bescherm uw organisatie tegen de laatste dreigingen. Laten we beginnen met een goed gesprek.

DIENSTEN + PRODUCTEN

Geavanceerde Defensieve Maatregelen

Managed ICT
GDRP / AVG
Endpoint Protectie
Awareness & Social Engineering
Proces ondersteuning
Risk Assesment
Cloud security
Ethical Hacking
Scroll to top